Onderhoud van uw verwarmingsketel is uitermate belangrijk en niet alleen vanwege de levensduur van uw ketel. Goed onderhoud betekent ook geldbesparing door hoger rendement, minder slijtage en lagere verbruikskosten. Daar komt bij dat uw verwarmingsketel niet alleen in de winter essentieel is voor uw wooncomfort, ook 's zomers heeft de ketel een belangrijke functie omdat deze u dan van warm water voorziet. Tijdens het onderhoud loopt MDG Montagetechnieken niet alleen uw ketel na, maar bijvoorbeeld lopen wij ook uw c.v installatie bijlangs.

Wij kunnen uw CV eenmalig voor u onderhouden, bijvoorbeeld wanneer u ineens een vreemd geluid uit de ketel hoort of als uw verwarming minder goed werkt. Het is echter ook mogelijk om op reguliere basis onderhoud uit te laten voeren..

Wij kunnen onderhoud uitvoeren aan:

Type 
Cv-ketel Een CV-ketel is een slim apparaat dat er voor zorgt dat u warm water en een comfortabele warmte in uw woning heeft. Door periodiek onderhoud voorkomt u dat uw CV-ketel verkeerd is ingeregeld en dat onderdelen van uw CV-ketel verroesten of onnodig slijten. Zo worden onnodig gasverbruik en de kans op storingen beperkt.
Combi-ketel Een Combi CV-ketel is een slim apparaat dat er voor zorgt dat u warm water en een comfortabele warmte in uw woning heeft. Door periodiek onderhoud voorkomt u dat uw CV-ketel verkeerd is ingeregeld en dat onderdelen van uw CV-ketel verroesten of onnodig slijten. Zo worden onnodig gasverbruik en de kans op storingen beperkt.
Geisers Voor een geiser is periodiek onderhoud wel belangrijk voor zorgeloos gebruik. Afvoerloze geisers bijvoorbeeld, brengen de verbrandingsgassen in de ruimte zelf tijdens het gebruik. Als er onvoldoende geventileerd wordt of er wordt onvoldoende onderhoud verricht, dan bestaat de kans dat het levensgevaarlijke koolmonoxide in de ruimte ontstaat. Want uw geiser verbrandt gas en heeft ten behoeve van de verbranding verse lucht nodig.
Gashaard en gevelkachel Om er zeker van te zijn dat uw gashaard goed en vooral ook veilig functioneert, is een regelmatige inspectie en onderhoud van belang.
Wilt u zeker zijn dat uw gashaard goed blijft functioneren? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons
Warmtepomp Het is aan te raden om je installatie regelmatig te laten nakijken. Specialisten kunnen eventueel defecten aan de warmtepomp terugvinden, die het rendement zouden verminderen. Je hebt er dan ook alle belang bij om deze defecten zo snel mogelijk op te sporen.
Mechanische ventilatie box Het is verstandig om uw mechanische ventilatie goed te laten onderhouden en regelmatig grondig te laten reinigen. Vervuilde luchtkanalen en achterstallig onderhoud zorgen voor minder rendement – en dus voor minder frisse lucht in uw woning. Een slecht geventileerde woonomgeving kan ook schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

 

 06-46308402