CV-ketel vervangen? Is jouw huidige CV-ketel af of wil je jouw huidige CV-ketel vervangen voor een energiezuinige CV-ketel? Waarom je huidige CV-ketel vervangen? Er zijn verschillende redenen waarom jij je CV-ketel zou kunnen of moeten vervangen. .

Een CV-ketel gaat gemiddeld zo'n 15 jaar mee. In de laatste jaren van een CV-ketel zul je steeds meer onderhoud aan je CV-ketel hebben. Soms lopen de onderhoudskosten zelfs zo erg op, dat het interessanter is om de CV-ketel eerder te vervangen. Je wilt besparen op de energiekosten.

Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje:

Type 
Uw huidige verwarmings-ketel is aan vervanging toe. Een verwarmings-ketel gaat gemiddeld zo'n 15 jaar mee. In de laatste jaren van een verwarmings-ketel zult je steeds meer onderhoud aan je verwarmings-ketel hebben. Soms lopen de onderhoudskosten zelfs zo erg op, dat het interessanter is om de verwarmings-ketel eerder te vervangen.
U wilt besparen op de energiekosten Als u op dit moment nog een 'oude' verwarmings-ketel hebt en geen energiezuinige HR-ketel, dan is het aantrekkelijk om deze verwarmings-ketel te vervangen. Hier mee is een besparing van € 200,- per jaar op de energiekosten al gauw mogelijk, maar dit is afhankelijk van uw woonsituatie.
U wilt de waarde van uw huis verhogen Een goede, energiezuinige verwarmings-ketel heeft een positieve invloed op de waarde van uw huis. Als u dus binnenkort wilt verhuizen kan het aantrekkelijk zijn om hiervoor de verwarmings-ketel te vervangen.
U wilt het wooncomfort verhogen Duurt het te lang voordat uw huis op temperatuur is? Kunt u niet tegelijkertijd douchen en de afwas doen? Dit zijn allemaal zaken die het wooncomfort beinvloeden. Kan uw huidige verwarmings-ketel dit niet verwezenlijken? Dan kan dit ook een reden zijn om uw verwarmings-ketel te vervangen

Uiteraard kunt u zichzelf via internet orienteren, maar het is van groot belang dat de nieuwe verwarmings-ketel bij uw woon-/werksituatie past. Wij zijn u dan ook graag van dienst bij het uitzoeken van een nieuwe installatie, het vervangen van uw huidige cv-ketel of andere werkzaamheden aan de installatie. Mocht u toe zijn aan een nieuwe installatie of verwarmings-ketel neemt u dan contact met ons op zodat wij geheel vrijblijvend een offerte voor u uit kunnen brengen .

 06-46308402